1. > Sommarblommande lökar
  2. >
  3. > Trädgården som ett alternativt vardagsrum

Trädgården som ett alternativt vardagsrum

Vintage i trädgården? Varför inte! Vintage är en populär trend, även i trädgårdar. Sommarlökar besitter kraften att skapa en särskild atmosfär och omvandla utomhusutrymmet till ett alternativt rum.

Traditionellt

Gillar du traditioner? Uppskattar du kunskap som har förvärvats genom generationer och vurmar du för lokala entreprenörer? Du är inte ensam om att känna dig mest bekväm med det välkända. Trädgården är en utmärkt plats att skapa en traditionell stämning i med dina favoritblommor.

Harmoni

En kombination av vintage och gammalt skapar en modern trädgårdsatmosfär. Det ger en trygg stämning och mysiga hörn att sitta i. Växter som bebott trädgården i många år är säkra värden och får massor av kärlek och uppmärksamhet. I kombination med ny grönska skapar detta en harmonisk helhet.

Mysigt

En trädgård med mysfaktor gör att den upplevs som ett utomhusvardagsrum. Sommarlökar som dahlior, rosenstav, liljor och begonior förstärker den känslan. De kompletterar även fint till det som redan växer. Kombinera sommarlökar i mjuka, gråaktiga pastelltoner med mörka och lugnande färger.

Trad-017_aangepast.png  Trad-026_aangepast.png

Trad-040_aangepast.png  Trad-061_aangepast.png

 

Dela den här sidan :
To