En vit trädgård: Okonstlad och naturlig

Välj vitt om du vill ha något annorlunda. Fastän vitt inte alltid anses vara en egentlig färg, så får den trädgården att se rogivande och okonstlad ut. Om du växlar mellan olika nyanser av vitt och olika typer av lökar och grönska i trädgården kan du få till en fulländad känsla av harmoni.

Okonstlad och naturlig

Vita blommor symboliserar enkelhet, ordning och renhet. Om du kombinerar vitt med grönskan från växter, buskar och träd i trädgården kan du skapa en okonstlad och naturlig atmosfär.

Oavsett om du har en modern eller klassisk trädgård (eller kanske en kombination av dem båda), så är vita blommor alltid ett perfekt komplement!

Blanda vita nyanser

Välj olika typer av lökar på hösten för att skapa den här okonstlade och naturliga atmosfären. Vårblommande lökar planteras redan på hösten eftersom de behöver en kall period för att kunna blomma ordentligt. Om du har en modern trädgård är det en bra idé att hålla sig till högst tre olika vita blomsterlökar. För en mer avslappnad eller klassisk trädgård kan du använda alla möjliga olika typer. Så länge de är vita, förstås!

Terrass och balkong

Om du har en terrass eller balkong och vill att det ska se naturligt och okonstlat ut går det alldeles utmärkt att använda vita blomsterlökar. Om du har en vit kruka eller planteringsbehållare över, eller något annat som är tillverkat i naturmaterial som vass eller trä, framhäver de lökarna perfekt och skapar en naturlig atmosfär.