Semester i din egen trädgård

Kontakt

Efter all distansering under pandemin har behovet av kontakt med andra människor växt sig allt större. Glädje och bekymmersfritt firande har blivit bland det allra viktigaste för oss. Denna tendens går att se tydligt i trädgårdar. Våra favoritplatser utomhus är muntra och färgglada, som om varje dag vore en semester i din egen trädgård.

Blommande skönhet

Trädgården är en perfekt plats för njutning och avkoppling, helst tillsammans med andra. En färgglad blomsterrabatt kan skapa en atmosfär som andas glädje. Det går nästan att våga påstå att vi inte längre behöver åka iväg på semester när trädgården är så inbjudande.

Drömplatsen

Varför inte skapa din egen drömplats med färgglada rabatter och plockträdgårdar för att sprida glädje och locka fram den där speciella semesterstämningen i trädgården. Det är lätt att skapa en lekfull blomsteräng med olika slags sommarlökar. Eftersom en viss nivå av äkta naturlighet har sin charm är krattning överflödigt.

Sommarlökar

Fyll dina rabatter med sommarlökar som dahlia, lilja, gladiol och kalla. Välj glada och djärva pastellfärger som bryts av med ljusa toner. Glöm inte att dekorera trädgården med parasoller, hängmattor och andra festliga tillbehör. Njut av semestern!

BBSum-011_aangepast.png BBSum-006_aangepast.png

BBSum-051_aangepast.png BBSum-072_aangepast.png